Alla inlägg den 14 mars 2011

Av Sanna - 14 mars 2011 17:43

Sitter och väntar på maten. Maken skulle ordna midagen får se om det blir hämtmat eller att han lagar något. Har inte hört något från honom sedan i morse så vem vet kanske bara bli bröd och vatten. Han är inte den bästa på att laga mat men när han väl anstränger sig och försöker så kan det bli halv bra resultat. Var på massagen idag super skönt. Tack för presentkortet! Tack Fillipa för att du passade Dexter, även för fikat mumsigt värre. Fick även tid att bada idag då Dexter sov otroligt länge! Måste få mer sov rutiner på honom. Han kröp/Ålade sig bort emot bardisken idag och in bakom tur vi har stängt skåpet och låst annars så vet man inte vad han hade gjort eller gjort han är inte så stark att han får upp dörren än men snart. Får nog barnsäkra hemmet nu, ska ringa Marcus en snubbe alla snackar om som barnsäkrar hemmet för en billig peng. Sätta hört på alla bordskanter, fixa alla el kontakter, skåp, lådor, trappen mm.


Är snuvig än och otroligt hostig júst nu men hoppas det blir bättre. Oj nu är Dexter arg han är trött och orkar inte åla sig till leksaken får nog hjälpa honom lite.


så där nu vart han nöjd och glad för en stund. Han har nyss ätit grött, bli välling och ammning sen. Mammas plut, pratade med farmor bus gjorde han också även om han mer slickar mot luren och försöker äta upp den. Haha. Känns som det var i går jag låg med särade ben och födde fram honom usch det är otroligt vad FORT det gått!

Det är svårt att fatta att det faktiskt gått så pass många månader som det gjort. Han blir iår Ett år, otroligt!



Får nog ringa maken snart och höra om han glömt av middagen eller inte för Dexter ska snart sova. Det är min tur att lägga honom, läsa sagat och göra våran procedur. Först välling sedan tvätta rent honom lite från allt svett, på med ren blöja, pyjamas. In och ligga i mammas armar meddans vi läser saga sedan ner i sängen. På med nattlampan och sova. Dét där med saga är otroligt viktig ett sätt att påverka barnet till att själva villla läsa samt att det är mysigt.

Jag mins själv när man var liten och pappa läsete massor med böcker fören vi lånade alltid varje fredag en kasse med nya böcker det köptes otroligt med böcker också. Jag har kvar alla mina barnböcker tur är väl det!


Nej måste gå, Dexter är arg.


love// Sanna

Presentation

Mamma livet här kommer jag!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästboken!

Bebis


Ovido - Quiz & Flashcards