Alla inlägg under oktober 2010

Av Sanna - 10 oktober 2010 21:09

Jag har gjort illa mig rätt rejällt eller kanske inte rejällt. Jag har skurit upp delar av handen på locket till majsen skulle göra majskaka sån där super god middag som min make älskar blodade ner all mat. Blev hämt mat kinesisk mat som smakade skit. Har ont i handen värk som bara den tog en värktablett och tejpat igen handen. plåstrat om handen och försöker att vara försiktig då jag andvänder den... Att det kan blöda så mycket? usch... Jag blir ibland yr av blod men inte denna gång. vilket var konstigt...


Är inte lika enkelt att amma nu. men det funkar. Är allmänt grinig nu försöker hitta på saker som ska få mig på bra humör! Kollar på någon dålig komedi bröllops komedi Austin någoting i huvudrollen med hon Dias eller heter hon något annat Cameron något tror jag. Maken tog fram den men orkade inte se för han fick telefon som vanligt. Någon av hans golf "polare" ringde. Dexter sover som en stock, ensam i sin säng på övervåningen har övervakaren med mig. hör och ser honom andas så skönt. Har fruktsallad och laktosfri grädde i en skål. mumsigt värre.


Blir en lugn vecka tror jag, vet inte om min hand orkar med så mycket aktivitet. Hur ska jag kuna köra vagn med vänster hand? kanske det är bra till i morgon eller bättre i alla fall. hoppas på det i alla fall. Är sugen på tonfisk gryta men vet inte om jag orkar krångla i morgon med sån mat. Baby cafe i nästa vecka ser nästan fram emot det.


Nej ska väl röra på mig eller så.. kanske sova lite också.


love//Sanna

Av Sanna - 9 oktober 2010 22:13

Är trött som bara den... Är inte lätt att festa nykter.. ska starx sova, min son sover utan minsta ljud. Maken är nere och festar vidare var kanske inte så onykter men inte så nykter heller. Vi ska åka hem ganska tidigt i morgon blir väl ja som får köra. Har berg av tvätt, spykläder och bajsbyxor. Våra tidigare helgplaner blev inställda så vi kunde tacka ja till detta känns okej. Våra GBG vänner har sökt oss vad vill ni? Vi har telefonsvarare jag blir ju sååå nyfiken.. ringer er i morgon för nu sover ni säkert. Vill inte väcka den lilla söta prinssessan heller..



   Jag gammal bild på håret innan jag permanentade det och så... Kanske är 5-7 år gammalt vet ej. Hittade det av en slump nu.


Love//Sanna

Av Sanna - 9 oktober 2010 10:59

Har nog inte berättat om att vi på fredagen vid fem packade in oss i bilen med alla saker. Åkte drygt en timme utanför stan åt Södertäljehållet typ. Till en enorm villa/Herrgård. Min makes pappas släkting fyllde 80 år han bord där med fru men ska snart flytta till ett senior anpassat hus. Igår kväll så var det bara vi i "familjen" som firrade av honom. Blommor, god mat,paket och fotografering. Var rätt jobbigt då det var mycket folk redan då. Hans barn med barn och barn samt vi min makes familj som inte är pytteliten. Var även några till. Dexter krånglade och skrek bara då någon annan tog honom. vilket var jäääte jobbigt. Inte ens maken dög, han gick iväg med honom så att jag skulle kunna få njuta lite av maten men hur lätt är det då man hör sitt barn skrika?!


Har nyss ätit frukost sent men natten var pissig med skrik, ammning och allmänt kaos. Dexter sov knappt en minut han bara krånglade. Borta bra men hemma bäst eller? Gringi sur kärring kanske är jag. Ikväll blir vi drygt 60 personer som kommer vänner, mer släkt som ska äta. Vi bor kvar här då det är en bitt att resa hem.. Jag har en klänning att ha i kväll då det är mer formelt. Maken ska ha en näst snyggaste kostym som Dexter råkat spy ner lite men jag snabbt tvättat i hadfatet i fredags. Ddet är så det är att vara nya föräldrar. Håret ser ut som skit men vem bryr sig? Jo jag.. Måste fixa en klipp tid.


Ska ut och gå en vända med Maken, svärmor, några tills samt husets hundar. Fem stycken... Blir roligt att gå ner till sjö.


I fredags lunchade jag med svärmor det var trevligt synd bara att Dexter inte ville låta sig hållas speciellt länge av henne typ fem minuter om ens det. Vad gör man? Skrikandet är tydligen inte mag problem så vi slipper medeciner så skönt är närheten av han vill ha gärna av mina bröst. Hum.. Jaja det är bara att stå ut ammningen går toppen dock typcker BVC tanten att han får i sig för mycket mat är det bra eller dåligt?! Fick inget riktigt svar av henne mer än att minska ner på maten. Jajja hur lätt är det?


nej måste gå min prins skriker efter mamma.



Love// Sanna

Av Sanna - 9 oktober 2010 10:56

Underbar låt av Alexander Rybak.... - Oha



Love//Sanna


Av Sanna - 6 oktober 2010 19:34

Dexter har haft mer vaken tid idag vilket är roligt... Då vio var på baby cafet på em gud vad spännande! Han var yngst men vad gör det? Kännde mig kanske inte helt hemma där även om dom var varma och öppna så lever vi olika liv, en mamma var ensamstående hade det otroligt svårt. En annan mamma levde med en annan kvinna en tredje mamma hade fem barn och ville gärna få fler hon var som en mamma maskin hade flera barn med sig. Jag som fått mitt första barn och bor på Östermalm känndes nästan som om någon tyckte att jag var för mer. Jag valde att gå i Nacka då det känndes som om jag passade in mer bland folk som inte strör pengar om kringsig utan att se sig om mer folk som är lantliga. Ingen var speciellt lantlig. Men jag ska fortsätta att gå fick kontakt med en mamma som jag tror kan bli en promenad kompis hon ville ses i nästa vecka och promenara på djurgården tillsammans hon bodde i hammarbysjöstad och var lite som jag.


Bakade lite också på morgonen. Kastade i mig lunchen och tog faktiskt bilen dit. Hade tänkt åka komenalt eller gå. kanske gå hem någon gång och åka komunalt ditt. Vi får la se, bilen och jag är inte bästa vänner än då jag har svårt att stuva in vagnen. Har ju en ganska hög bil. Maken fick åka sport bil till sitt uppdrag. Tror inte det gör honom något, då det är mer hans bil hans älskling. Rea handlade mat sedan på Ica och åkte snabbt hem.


I morgon nya naglar för hoppningsvis. Är så glad att jag ska få till dem igen, känns så ledsamt att ha dem så trasiga och i dåligt skick. Ska evt åka och loppis shoppa med Camilla också om lille Dexter orkar.


Nu kom Maken hem ska gå nu och pussas med honom. Saknar honom så då han jobbar. suck.


Love//Sanna  

Av Sanna - 6 oktober 2010 19:30

  • Jag skriver gärna och drömer om att få en bok publicerad... Vill skriva min självbiografi men är rädd för att utlämna mig på ett sånt öppet sätt.
  • Jag älskar musik och sjunger häldre än bra. Har sjungit i kyrkokören en kort tid vilket gav mig blodad tand.
  • Jag har en musik samling på över 6 tussen cd skivor, band, LP, vinyl mm. Önskar jag hade plats för allt framme.

Nya favoriten!


Av Sanna - 5 oktober 2010 17:56

Här rullar det på bra. Hade massor med planer för dagen igår skrev säkert om dem också men valde att gå en lång promenad med junior och sedan bara mysa, duschade i morse så maken fick passa honom en stund innan han skulle iväg.. Sedan vid lunchen kom Maken och svärfar hem för att äta med oss, så mysigt! Jag hade ju gjort makaroni pudding som vi smaskade och åt av, maken förvarnade mig en timme innan så jag hann duka och göra sallad samtidigt som jag bar runt på sötisen...


Nu är jag ensam maken och Dexter är ute och går. Vi ska kanske köpa en ny vagn också den är beställd redan en chariotcarriers som Maken eller jag för den delen också kan springa med honom i. Han är förliten än så länge för den men vi köper den i förväg då Maken hittat en förnämligt pris. Han längtar tills han kan springa sin mils runda med grabben i vagnen våra bästa kompsar har en röd sådan och dom har båda sina tvillingar i vagnen finns även i dubbel men dom har sina i en enkel, så den är rymlig men dyr. Över 8 tussen kostar den, men ibland kan det vara värt det. Vi har ju begagnad vagn nu så det spelar ju ingen roll...


Jag har gått ner super mycket i vikt, promenarar varje dag ska utöka det till en längre tur. Måste bara fixa till det så att han sover under hela turen. Amma när vi går och amma när vi kommer hem. Drömen skulle vara att gå från oss ner till djurgården, runt en del av djurgården lilla delen som jag kallar det och sedan hem tar utan vagn 2,5 timme är nästan 1,6 mil eller nått sådant beroende på vilken väg man tar. Får gå mellan långa vägar nu som tar 1,5 timme eller lite längre. Vi börjar snart på baby massage. Ska på baby cafe i morgon på torsdag ska jag göra naglarna och på fredag lunch med svärmor. Ska baka äppelpaj och mandarin kakor tills helgen också. Kanske även göra en tårtbotten och smeten till en speciall tårta. Hur ska man hinna?!


Jaja det löser sig. Tur maken är hemma på förmiddagen i morgon. Då kan jag börja och han ta vid när jag ammar eller så hinner jag klart är nog inte så smart att blanda in honom i allt.



love//Sanna

Av Sanna - 4 oktober 2010 20:58

       Är han inte för söt? två dagars kort... Han ser nästan större ut än han är.. söt grodan.


Han sover i sin säng nu.. Pappsen är inte hemma än lär säkert dröja. jag fryser och vill ha lite varmt te ska nog koka lite rosen te sen äta ljumna skorpor mums.. ser på csi nu spännane värre... Ska laga makaroni pudding i morgon och mysa med min son. Nej nu ska jag gå hej då! sov gott...



Love// Sanna 

Presentation

Mamma livet här kommer jag!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Oktober 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästboken!

Bebis


Ovido - Quiz & Flashcards